1. راهنما
  2. اشتراک سازمانی
  3. چگونه می توانم کاربر را غیر فعال کنم؟ (سازمانی)

چگونه می توانم کاربر را غیر فعال کنم؟ (سازمانی)

در اشتراک سازمانی، ادمین حساب سازمانی، امکان غیرفعال کردن یک کاربر را دارد. توجه داشته باشید که پس از غیرفعال شدن کاربر، وی دیگر قادر به ورود به حساب خود نبوده اما بایگانی وی حفظ خواهد شد.

برای غیرفعال کردن یک کاربر، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

۱. به حساب ادمین سازمانی خود بروید.

۲. به قسمت کاربران بروید و کاربری را که می خواهید غیرفعال کنید انتخاب کنید. کاربر نباید در انتظار تایید باشد. بر روی آیکون ۳نقطه  کلیک کنید و گزینه غیرفعال کردن را انتخاب کنید.

۳. یک پنجره تأیید نمایش داده می شود و از شما می خواهد که غیر فعال کردن ورود کاربر را تایید کند.

کاربر دیگر قادر به ورود به سیستم نخواهد بود.

 

توجه داشته باشید که فقط ادمین حساب سازمانی و فقط از طریق نسخه وب می تواند این عملیات را انجام دهد.

به روز شده در دی ۱۲, ۱۳۹۶

آیا این مطلب مفید بود؟

مطالب مرتبط